Dýňová polévka s červenou čočkou
Hokaidová sezóna právě odstartovala. Tak jako každý podzim, dýní je všude kolem nás spousta. A zatímco jedna je lepší na kompoty, další se upravuje do dezertů či místo těstovin, dýně hokaidó je vhodnou volbou (nejen) pro krémové polévky. Obsahuje spoustu živin, draslík, vitamíny B či betakaroten. Díky její odolnosti a téměř nulovým nárokům na speciální uskladňování, se spolu s ostatními dýněmi a tykvemi stala oblíbeným jídlem námořníků, kteří ji dovezli do světa.
Recept na dýňovou polévku obohacenou o zdravou červenou čočku najdete v naší kuchařce Retigo Combionline® ZDE.
Po registraci vašeho zařízení můžete recept snadno nahrát i do vašeho konvektomatu a začít vařit perfektní podzimní menu.
Vychutnejte si lahodný podzim!