FUNKČNÍ KUCHYŇ JE ZÁKLAD ÚSPĚCHU
Srdcem každé dobré restaurace, bistra, školní či závodní jídelny, kavárny, cukrárny, pekárny i každé cateringové firmy je kuchyň. Mít kuchyň vybavenou kvalitním a funkčním nářadím, výkonnými přístroji a automaty je jedním ze základních pilířů úspěchu v profesionální gastronomii.
Vybavení kuchyně je značnou položkou v rozpočtu celé restaurace. Proto je před jejím zakoupením potřeba si vše dobře promyslet a zvolit optimální variantu. Dá se dokonce říci, že na kuchyňské technologii stojí business celého podniku. Šetřit se tady rozhodně nevyplácí, protože kvalitní stroje a vybavení budou sloužit restauraci léta, nejen občas, tak, jak je tomu v domácnosti. Kvalita a výdrž profesionálních kuchyňských spotřebičů musí být tedy poměrně vysoká, a s tím se pojí poměrově i vyšší cena.
Vice se dočtete ZDE.
Zdroj: Redakce G&H, Text: Jiří Kučera, Michela Šulcová