Jak překonat propad v tržbách? 10 tipů pro majitele restauračních a gastro provozů
V souvislosti s opatřením kvůli pandemii COVID-19 byli podnikatelé v odvětví HOREKA bez příjmů skoro 2 měsíce. Majitelé gastro provozů byli dlouhou dobu ve zpomaleném, nouzovém režimu a jejich rozhodování ještě ztížila nízká informovanost o jednotlivých opatřeních. O jakou podporu mohou žádat? Jaká pravidla musejí dodržovat? Tady je mnoho otázek bez jasných odpovědí. Ti, kteří rozhodnutí neučinili včas, pravděpodobně nyní kalkulují s vyšší ztrátou.
Petr Synek ze společnosti Chocolate Hill v rozhovoru s Petrou Dychusovou říká, že přežijí ti, co vystoupí ze své komfortní zóny. Jak tedy restaurační provoz opět nastartovat? A s jakými hypotézami lze pracovat?
Více ZDE.
Zdroj: https://www.businessinfo.cz/