Na kraji lesa. Na konci cesty. Na hranici valašské divočiny. Mezi duby a buky najdete místo, které se jmenuje Na kraji lesa. Poznejte klid rodinného penzionu spojeného s moderní restaurací. Vaříme a pečeme jen z lokálních surovin a spoléháme na pracovitost místních lidí. Rozhodli jsme se vrátit tomuto místu znovu život. Dvě budovy bývalé hájovny Městských lesů z roku 1892 jsme nahradili novými.
Zachovali jsme přitom původní půdorys a architekturu hlavní budovy s typickými dvěma štíty. Dlouho jsme hledali místo, kde bychom mohli trávit volné chvíle u dobrého jídla s přáteli, a nakonec jsme se rozhodli takové místo vybudovat. Nejen pro nás, ale pro všechny milovníky dobré gastronomie a příjemného posezení v klidném prostředí.
Co říkají o zařízení Retigo:
Jaké jsou výsledky vaření s Retigo produkty?
► Konvektomaty využíváme neustále. Děláme kuřecí supreme či konfitovaná telecí líčka a další lahůdky. Používáme pečení, vaření v páře, konfitování, noční pečení, sous-vide i ruční režim a kynutí. Na snídaně pečeme vlastní pečivo a s udírnou Vision Smoker také udíme.
Jaké výhody přináší Retigo produkty do vaší kuchyně?
► Usnadnění práce, celkovou spokojenost jak naši tak i zákazníka. Skvělou věcí jsou zásuvy napříč, je to mnohem bezpečnější a jednodušší.
Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?
► Intuitivní ovládání, rychlá příprava, zvládne více věcí najednou.
Co pro vás, jedním slovem, znamená produkt Retigo?
► Spokojenost.
Martin Růžička
šéfkuchař